Wysłany: 7 Marzec 06, 22:07 Moja nowa BMWiczka Kombiczka : )
A wiec tak , byly coupe ale sie zmyly czas na Touring . Ogladalem kilka kilkanascie kilkadziesiat i nie moglem nic znalesc . Az do pory ... Ujrzalem to o to cudenko
Skora , wspomaganie , podgrzewane fotele , abs , pneumatyczna zawecha z tylu , elektrycznych szybek nie ma ale sa w trakcie tranzakcji orginalne ; ) .
Silniczek 2,0 po czipie ( udowodnione na chamu chamu )
Aktualnie , nic z nia nie bede robic . Pozniej pomysle o delikatnym audio do bagaznika i w srodku . Przyciemnie szybki i na koncu wroce do pomyslu nad gora od 2,0 a dolem od ety . Ale to potestuje na innym silniku . Z mojej poprzedniej coupe : )
Tak poza tym na tych zdjeciach wyglada jak poobijana czy cos . Auto ma lakier igle pod maska i w mechanice tak samo . Konrad ogladal moze wypowie swoje zdanie na jej temat . Jak ja umyje wypicuje dodam wam nowe fotos .
No buma konkret , zwłaszcza fajnie ze jest w wersji Shadow super to sie komponuje
z czarnym lakierkiem , ogolnie widac ze jest zadbana i jesli jest po czipsach to
bedzie juz czym polatać
Jedynie fele do wymiany , na jakies z fajnym parapetem na 1,5 chomika
_________________ чёрный бумер e32 V8
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 7 Marzec 06, 22:44
Mordulec napisał/a:
No buma konkret , zwłaszcza fajnie ze jest w wersji Shadow super to sie komponuje
z czarnym lakierkiem , ogolnie widac ze jest zadbana i jesli jest po czipsach to
bedzie juz czym polatać
Jedynie fele do wymiany , na jakies z fajnym parapetem na 1,5 chomika
mimo iz za kombiakami nie przepadam ...to uwazam ze swiety zakup..wyglada na zadbana i z dobrym wyposazeniem... tylko pozazdroscic...pozdrowka...i gratuluje
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1308 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 30 Marzec 06, 19:04
kierunki fajne, tylko żaróweckzi mogły by być białe(sąna allegro, białe a świecą na pomarańczowo:d )
i ściągniej tego ,, ej si sznajcera'' z grilla bo sie kompromitujesz
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 30 Marzec 06, 19:45
Jeszcze Alpiny 17" i bedzie gicior
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 30 Marzec 06, 20:16
maltarn napisał/a:
kierunki fajne, tylko żaróweckzi mogły by być białe(sąna allegro, białe a świecą na pomarańczowo:d )
i ściągniej tego ,, ej si sznajcera'' z grilla bo sie kompromitujesz
|
Nie chce mi sie sciagac bo bym muzial rozje** atrape ... A nie chce mi sie jej zmieniac chwilowo , bo tamte zapasowe atrapy mam na drugim adresie
Zaroweczki sa celowo takie aby byl kontrast :- ))
Pershing napisał/a:
Jeszcze Alpiny 17" i bedzie gicior
No chcial bym chetnie
Wejda wogole 17 ?
Aga
Mój samochód:: BMW 318i
Wiek: 37 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 90 Skąd: Skarbimierz
Wysłany: 30 Marzec 06, 20:31
oxstylE!, Podoba mi się. Naprawdę fajowa.
_________________ AGA
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 30 Marzec 06, 20:39
Aga napisał/a:
oxstylE!, Podoba mi się. Naprawdę fajowa.
dziekuje bardzo
Jeszcze brakuje czarnych HELLA z przodu oraz dziury na dole w pasie raza strasznie ...
Jeszcze mam kupe roboty przy niej
Aga
Mój samochód:: BMW 318i
Wiek: 37 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 90 Skąd: Skarbimierz
Wysłany: 30 Marzec 06, 20:51
oxstylE!, Spoko, powoli. Pośpiech nie jest wskazany przy tworzeniu pięknych "dzieł sztuki"........................ lepiej raz, a porządnie niż postokroć byle jak. Jakość, jakość a nie ilość Też mam kombiczkę. Też czarną.....
_________________ AGA
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 30 Marzec 06, 21:02
Aga napisał/a:
Jakość, jakość a nie ilość Też mam kombiczkę. Też czarną.....
Jak narazie , poniewaz szukam orginalow czerwonych ...
Poza tym jutro wyciagam HAK , i czekam az przyjdzie przesylka z nowym hakiem orginalnym ktory mozna odpinac i podpinac ... : - ))
A tak bedzie sie prezentowac moje autko jak zmienie ipasty na 5 srub
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum