Jak widac mamy spora grupe uzytkownikow ktora nie logowala sie od dluzszego czasu. W zwiazku z tym dzisiaj rozeslalem informacje do wszystkich uzytkownikow o zmianie adresu forum! Teraz odczekam pare dnie i zaczne kasowac uzytkownikow ktorzy nie logowali sie na forum od dluzszego czasu!
Spokojnie , wlasciwie forum dopiero co przeszło zmiany jest nowa domena
dajmy ludziom troche czasu , mysle ze skoro poszło info na mejla do kazdego
zarejestrowanego to trzeba zostawic tak ze 2 tygodnie na to zeby sie pojawili
na stronie a jesli po tym czasie dalej ktos nie bedzie zainteresowany pisaniem
na forum to mozna kasowac takich userow
usuwac ich to tylko pianobijcy którzy na drodze życiowej gdzieś wątpią myśle że te forum powinno istnieć dla ludzi którzy to kochają i dla tych co potrzebują informacji a nie dla tych którzy robią nie potrzebny szum żeby sie pokazać ...:)
- jako aktywność zalicza się datę ostatniego logowania, a nie liczbę postów,
- nawet jeśli nic nie piszesz, to nikt Cię nie usunie jeśli logujesz się dość regularnie od dłuższego czasu,
- jeśli zalogujesz się tylko w dniu rejestracji zostaniesz usunięty po kilku dniach,
- jeśli napiszesz tylko kilka postów i nie zalogujesz się przez 2-3 tygodnie decyzję o usunięciu podejmą admini i moderatorzy,
- jeśli nie możesz nas odwiedzać zbyt często, a nie chcesz być usunięty, to skontaktuj się z adminem lub moderatorem. Warunkiem tutaj jest to, że zna Cię ktoś ze stałych bywalców forum.
- nawet jeśli nic nie piszesz, to nikt Cię nie usunie jeśli logujesz się dość regularnie od dłuższego czasu,
- jeśli zalogujesz się tylko w dniu rejestracji zostaniesz usunięty po kilku dniach,
- jeśli napiszesz tylko kilka postów i nie zalogujesz się przez 2-3 tygodnie decyzję o usunięciu podejmą admini i moderatorzy,
- jeśli nie możesz nas odwiedzać zbyt często, a nie chcesz być usunięty, to skontaktuj się z adminem lub moderatorem. Warunkiem tutaj jest to, że zna Cię ktoś ze stałych bywalców forum.
Poczytałam Wasze posty i jest w tym wiele racji, bo jak się przegląda użytkowników to widać, że jest dużo takich, którzy się tylko zarejestrowali i nawet nie przeglądają forum. Jest to trochę zaśmiecanie. Ja sama jestem tu od niedawna poza tym dominujące tematy prowadzą głównie panowie, więc jest mi trudno udzielać się w tak wielu kwestiach. Wiem, że jest też taki jakby podtemat "Maximberki", jednak nie ma tam tematu, który byłby rególarnie prowadzony przez panie. A jako nowa osoba nie chcę też niepotrzebnie zaśmiecać forum nowym tematem. Lubię za to przeglądać forum i niektóre tematy. Mam nadzieję, że z czasem się wdrożę, bo podoba mi sie tu.
rumunm5 na pewno będę bo bardzo mi sie tu spodobało, więc nie mam w planach uciekać. No chyba że ... Krzyśkowi i Mordulcowi "podpadnę" i sami mnie usuną Ale mam nadzieję, że tak się nie stanie
Muszka nieaktywni użytkownicy to tacy, którzy zalogali się jakiś czas temu, byli z dwa razy i ślad po nich zaginął Jeżeli systematycznie logujesz się na forum, to nikt Cię nie usunie. Fakt mało jest tematów 'dla nas', ale mi równiez przyjemność sprawia samo przebywanie tutaj, czytanie postów itd.
Co do działu Maxbmmerki, zapraszamy do zakładania nowych tematów, po to mamy ten dział ( założony dzięki hojności naszych kochanych Panów ) aby pisać o tym, co nas kobietki interesuje
Pozdrawiam
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Popieram cię KRZYSZTOF na całej linii . Wiem, że niektórzy logują się tylko po to aby mieć większy dostęp do forum. Po przejrzeniu forum nawet nie mają zamiaru więcej zaglądać. I takich właśnie należy usuwać gdyż niepotrzebnie zaśmiecają nasze forum.
Pozdrowionka
HEEJ !!
_________________ Aby zmienić Świat trzeba najpierw zmienić siebie.
lapa
Mój samochód:: e 39 523 sedan 1997 rok
Wysłany: 31 Październik 07, 13:09
ale mam nadzieję że będzie tak jak napisała Pola - nie będziecie wywalali tych co sie regularnie logują - naten przykąłd mnie pisze mało bo słabo sie jeszcze znam na mechanice ale loguje sie regularnie - JESTEŚCIE NIOCENIONĄ KOPALNIĄ WIEDZY
_________________ było e36 compact, jest e 39 - nareszcie
+ e36 żony
Niewiem moze zaostrzcie zasady i wywalajcie po konkretnym uplywie czasu,np. 90dni nieaktywnosci i czapeczka
Kazdy bedzie znal regulamin i niebedzie placzu : a za co?? ; a czemu?? itp.
Niewiem tylko jak definiujecie slowo nieaktywnosc??
chodzi o brak logowan,czy brak pisania postow i tematow??
Nikogo nie usuwamy i w najbliższym czasie nie zamierzamy tego robic
Mysle ze na początku roku zrobimy pewna reorganizacje na stronie i na forum a co za tym
idzie usuniemy kilka / kilkadziesiąt na które nie nastąpiło nigdy logowanie w takim celu
aby nie bylo blokowania Nicków
Dlatego każdy moze byc spokojny , nikt nie zostanie skasowany
_________________ чёрный бумер e32 V8
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 5 Listopad 07, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum