Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 29 Kwiecień 09, 11:05 Nowy dział PROTOTYP-y
Mam taki pomysł by w dziale "Galeria BMW" dołożyć temat PROTOTYP-y i wrzucać tam wszystkie modele które maja wejść "kiedyś" i te które raczej nie wejdą.
Co sądzicie o takim pomyśle ?
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
POPIERAM. Przydał by się taki dział. BMW stworzyło wiele bardzo ciekawych prototypów i powinno się znaleźć dla nich miejsce na tym forum. Sam mam sporo takich zdjęć, którymi chętnie bym się podzielił... ale jak do tej pory nie ma gdzie
Jestem za
A moze galeria klasycznych modeli? foty trojek, piatek i siodemek od lat 70 tych wzwyz masz wszedzie, a moze rozbudowac do modeli ktorych nie znajdziesz na kazdej stronie bmw? Jak juz robic galerie to porzadnie
Wysłany: 20 Lipiec 09, 12:57
Mi chodziło o założenie nowego tematu w dziale Galeria BMW, zaraz obok seria 1, 3, 5 itd tylko to nazwać prototypy BMW, a nie wklejać foto tutaj
woz napisał/a:
A moze galeria klasycznych modeli? foty trojek, piatek i siodemek od lat 70 tych wzwyz masz wszedzie, a moze rozbudowac do modeli ktorych nie znajdziesz na kazdej stronie bmw? Jak juz robic galerie to porzadnie
Klasyki można przecież wkleić już do istniejących tematów serii 3, 5 i 7 - no chyba, że faktycznie zrobić dodatkowy dział poza serią od 1 do 8, prototypy i dodać KLASYKI które będą do lat 70.
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 20 Lipiec 09, 13:23
czarna napisał/a:
malo kto wie ze ta ostatnie bmw jest zrobione z plotna...ktos wpadl na switny pomysl tylko to nie byloby auto na kazda pogode
to BMW jest na ostatniej fotce...prototyp nazywa sie GINA, to ze jest z "plotna" nowoczesny material o niesamowitych wlassciwosciach to jesczze nic, to auto jest wstanie sie zmieniac jak transformers, np swiatla znikaja, jak nie sa potrzebne itd. na wp.pl byl kiedys obszerny artykul, fotki i filmiki, na zywo to COS wyglada niesamowicie!
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Wysłany: 29 Lipiec 09, 17:07
Italdesign Columbus
Centralnie umieszczony silnik BMW 48-zaworowy V12 o pojemności 5 litrów.
Moc 299 KM (przy 5200 obr/min) i 450 Nm (przy 4100 obr/min).
Napęd na cztery koła, przenoszony za pośrednictwem skrzyni automatycznej.
yyy - wszystko fajnie, co nie zmienia postaci rzeczy, że z zewnątrz wygląda jak skrzyżowanie toyoty mr2, autobusu wycieczkowego i statku kosmicznego Enterprise - z resztą zdjęcie wnętrza rozwiewa wszelkie wątpliwosci, że jedynymi osobami które mogły prowadzić to cóś był kapitan Kirk albo Spock...
czy mi się wydaje, czy pierwsze zdjęcie jest obrazków które były w gumie "Turbo"?
przeciez to dzial "Komentarze/Sugestie" dyskutujcie czy jest sens zalozyc taki dzial czy nie,
a tu padlo pytanie i od razu zdjecia i projekty wklejacie
Wysłany: 2 Sierpień 09, 09:56
Kosa napisał/a:
przeciez to dzial "Komentarze/Sugestie" dyskutujcie czy jest sens zalozyc taki dzial czy nie,
a tu padlo pytanie i od razu zdjecia i projekty wklejacie
Dokładnie pisałem o tym wcześniej :
AWV napisał/a:
Mi chodziło o założenie nowego tematu w dziale Galeria BMW, zaraz obok seria 1, 3, 5 itd tylko to nazwać prototypy BMW, a nie wklejać foto tutaj
Więc piszcie czy pomysł się wam podoba czy nie.
ps. sam wkleiłem prototyp w dziale komentarze sugestie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum