Wysłany: 15 Kwiecień 09, 10:06 Przeprowadzka forum 15.04.2009
Forum po raz kolejny zostało przeniesione na nowy serwer (w tej chwili w fazie testowej) . Wszelkie problemy, nieprawidłowości proszę pisać w tym temacie lub na krzysiek(małpeczka)maxbimmer.pl.
Maxbimmer to juz pół świata zwiedził , była Syberia , Mozambik , Sri Lanka , Azerbejdżan ............ i maleńska wysepka Pikczu Pikczu
kto by pomyślał ze tam prąd mają a co dopiero serwery
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 16 Kwiecień 09, 09:49
Krzysiek a konta bankowe (internetowe) też zakałdasz po takich Państwach hehee
[ Dodano: 16 Kwiecień 09, 11:56 ]
Nie wiem czy to tylko u mnie ale nie wczytuje mi strony www do końca tz. treść jest i wszystko działa ale na pasku wczytywania jest jakoś 98%-99% i ciągle wczytuje...
[ Dodano: 16 Kwiecień 09, 13:47 ]
Tak jest u mnie cały czas (nawet po 15min pasek stoi w miejscu). Po każdej odpowiedzi nie przekierowuje mnie automatycznie (tak jak wcześniej) do mojej odpowiedzi, tylko musze manualnie dawać by zobaczyć to co napisałem.
Dzieje się tak tylko na forum MAXBIMMER
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
[ Dodano: 16 Kwiecień 09, 11:56 ]
Nie wiem czy to tylko u mnie ale nie wczytuje mi strony www do końca tz. treść jest i wszystko działa ale na pasku wczytywania jest jakoś 98%-99% i ciągle wczytuje...
[ Dodano: 16 Kwiecień 09, 13:47 ]
Tak jest u mnie cały czas (nawet po 15min pasek stoi w miejscu). Po każdej odpowiedzi nie przekierowuje mnie automatycznie (tak jak wcześniej) do mojej odpowiedzi, tylko musze manualnie dawać by zobaczyć to co napisałem.
ja z kolei na maila dostałem info ,że przyszła dzisiaj wiadomość prywatna (około 9ej rano) a na forum nie miałem powiadomienia i co najlepsze to nie ma żadnej wiadomości w skrzynce na forum:(
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum